طرز تهیه پیتزا لقمه ای ویژه جشن های کوچک
مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه پیتزا لقمه ای که مناسب مهمانی های کوچک و بزرگ است و میتوانید برای شام تولد ها و مهمانی ها از این پیتزاهای کوچک استفاده نمایید زیرا هیچ دردسری برای سرو و برش پیتزاها ندارید و زمان زیادی از شما نخواهد گرفت
بهتر است برای سالم بودن پیتزا لقمه ای از گوشت چرخ کرده بجای ژامبون و پپرونی استفاده نمایید زیرا در اینصورت میتوانید از سالم بودن پیتزای خانگی تان مطمئن شوید زیرا ژامبون و سوسیس ضررهای بسیار زیادی بخصوص برای کودکان دارد
طرز تهیه پیتزا لقمه ای:
در ابتدا برای تهیه خمیر پیتزا لقمه ای باید آب را تا ۳۷ درجه سانتیگراد گرم کنید و مایه خمیر را به آن اضافه نمایید سپس نمک و روغن زیتون را درون مایه خمیر ریخته و با هم زن برقی مواد را کاملا میزنیم
نکته : دقت کنید که خمیر را خوب ورز بدهید تا خمیر یکدستی حاصل شود
بعد از آماده شدن خمیر آنرا درون یک پلاستیک در یک جای گرم و کاملا تاریک قرار دهید تا حجم آن دو برابر گردد و این مدت زمان باید حدود ۴۵ دقیقه طول بکشد و با دو برابر شدن خمیرتان میتوانید بفهمید که آماده است
برای آماده کردن خمیر آنرا روی یک سطح صاف قرار میدهیم و بهترین جا برای اینکار میز آشپزخانه شما میباشد خمیر را بیرون می آوریم و آن را به دو قسمت کاملا مساوی تقسیم کرده و دو چانه بزرگ از خمیرها درست میکنیم و مقداری آرد روی سطح صاف میریزیم و چانه های خمیر را روی آردها قرار میدهیم , پارچه کاملا تمیز را روی خمیرها پهن کرده و اجازه میدهیم حدود ۲۰ دقیقه استراحت کند
حالا نوبت به تهیه سس پیتزا میرسد باید مقداری گوجه فرنگی را پوست کنده و درون دستگاه خرد کن ریخته و خوب خردش میکنیم تا کاملا ریز شود و آب آن کاملا بیرون بیاید و باید مقداری فلفل , نمک,پیاز و سیر را به گوجه تان بیفزایید و با مخلوط کن کاملا بزنید
روغن را درون ماهیتابه ریخته و بگذارید گرم شود سپس پیاز و سیر را سرخ کرده در حد طلایی شدن کافی میباشد سپس گوجه ها , آویشن و نمک را اضافه نمایید تا سستان کاملا طعم دار گردد
حالا به سراغ خمیر پیتزا رفته و چانه ها را برداشته دوباره ورز میدهیم و پس از ورز دادن آن را با وردنه پهن کرده و سس را کاملا روی آنها میمالیم و گوشت ها را اضافه میکنیم و پنیر پیتزا را کاملا روی سطح خمیر می پاشیم و از یک سمت خمیر آن را لوله کرده تا کاملا لوله ای شود پس از آن با کارد آشپزخانه خمیر را تیکه تیکه میکنیم ضخامت هر لقمه پیتزا نباید بیشتر و یا کمتر از سه سانتیمتر باشد زیرا در اینصورت یا میسوزد یا بصورت خام در می آید
ظروف لازم برای تهیه پیتزا لقمه ای
برای تهیه پیتزا لقمه ای به وسایلی مانند ماهی تابه،سینی فر،وردنه،کاغذ روغنی نیاز دارید پس قبل از شروع پخت پیتزا وسایل مورد نیازتان را فراهم کنید
مراحل پخت پیتزا لقمه ای:
سینی فر را کاملا با کاغذ روغنی می پوشانیم و پیتزاهای لقمه ای را با فاصله کنار یکدیگر قرار میدهیم و بهتر است که برای خوش طعم شدن پیتزاها کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید
فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا کاملا گرم شود و بعد آنها را درون فر قرار داده تا کاملا پخته شود و یک پیتزای لقمه ای کاملا خوشمزه تهیه شود
مواد لازم : برای خمیر
آب | نیم لیتر |
آرد سفید | ۱ کیلو (تقریبا ١١ دسی لیتر) |
مایه خمیر | ۵۰ گرم |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
روغن (روغن زیتون بهتر است) | ۴ قاشق سوپ خوری |
مواد لازم : برای سس
کنسرو گوجه فرنگی | ۱ قوطی |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ پر |
آویشن (Oregan) | به میزان لازم |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
مواد لازم : برای داخل پیتزا
پنیر پیتزا | ۶۰۰ گرم |
پپرونی | ۵۰ گرم |
ژامبون | ۵۰ گرم |
منبع : http://cafedaran.com