کعرفی مکانهای جذاب

کعرفی مکانهای جذاب

کعرفی مکانهای جذاب

کعرفی مکانهای جذاب

کعرفی مکانهای جذاب

کلمات کلیدی

قهوه ایلی

تور بدروم ارزان

درخواست وقت سفارت کشور قبرس

تعیین وقت سفارت قبرس برای ویزای تجاری

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریستی

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای تحصیلی

وقت سفارت کشور اوکراین برای روادید تیپ c

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت کشور اوکراین

صدور ویزای اوکراین

دریافت وقت سفارت برای اخذ ویزای توریستی اوکراین

چگونگی دریافت وقت سفارت سوئد از ایران

نحوه خرید وقت سفارت کشور سوئد

دریافت وقت سفارت از کشور سوئد

بررسی مدارک پس از وقت سفارت

چند توصیه برای وقت سفارت کشور لهستان

وقت سفارت لهستان برای ویزای توریستی

مدارک ویزا و وقت سفارت لهستان

ویزا تجاری استونی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی

انواع ویزا های کشور استونی

وقت سفارت سوئیس در خصوص ویزای توریستی

مدارک وقت سفارت سوئیس

زمان مناسب درخواست وقت سفارت سوئیس

تاثیر دعوتنامه در وقت سفارت سوئیس

دریافت وقت سفارت جهت سفر با هدف های خیرخواهانه و داوطلبانه

دریافت وقت سفارت برای ویزای بازدید خانواده یا دوستان

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی جهت شرکت در همایش و کنفرانس ها

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی برای ویزای تحصیلی

وقت سفارت فرانسه برای کار

وقت سفارت فرانسه برای تحصیل

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

 

قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین غذاهای بسیار خوشمزه ایرانیست که معمولا در همه مهمانی های ایرانی سرو میگردد در زیر طرز تهیه قورمه سبزی آذری را برای شما قرار داده ایم

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قورمه سبزی آذری

در ابتدا تعریفی از قورماق میکنیم قورماق نوعی سرخ کردن میباشد که در آن از هیچگونه روغنی استفاده نمیگردد.

قورمه چیست؟

قورمه به گوشتی گفته میشود که از هیچگونه روغنی در آن استفاده نمیشود و با چربی خود این گوشت را سرخ میکنیم قورمه در قدیم در آذربایجان رواج بسیار زیادی داشته و این نوع گوشت در اکثر غذاها استفاده نمیگردد و معروف ترین نوع آن شوربای قورمه و قورمه سبزی میباشد

این نوع سرخ کردن گوشت بسیار مشکل میباشد و بسیار زیاد وقت گیر است با گذشت سالیان دور روش پخت قورمه سبزی بسیار متغییر میباشد و تغییرات بسیار زیادی را شامل شده است و تمامی نقاط کشور را شامل میشود

و در همه جای کشور روش پخت قورمه سبزی بسیار متفاوت می گردد و حتی نوع سبزیجات و چاشنی که در این قورمه استفاده میشود و با هم متفاوت است

مواد لازم برای قورمه سبزی آذری :

لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز (ترجیحا لوبیا چیتی) یک پیمانه
 سبزی خرد شده شامل دو سهم تره و یک سهم جعفری: تقریبا ۵۰۰ گرم
پودر شنبلیله  دو قاشق غذاخوری
 گوشت ران گوسفند یا راسته گوساله  ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
روغن ، نمک و زعفران مقداری

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قرمه سبزی تبریزی:

برای طرز تهیه قورمه سبزی تبریزی در ابتدا باید لوبیا را یک ساعت قبل از پخت آنرا خیس بدهیم تا نفخ آن کاملا از بین ببرد سبزی را باید بشوییم و خشک میکنیم و پس از آن ریز خرد میکنیم و در مقداری روغن تفت داده و سپس آنرا سرخ میکنیم

زمانیکه سبزی را زیاد تفت دهیم و سرخ کنیم رنگ آن بسیار تیره میگردد و ویتامین آن بسیار کاهش پیدا میکند برای پخت خورش در ابتدا پیاز را کاملا ریز خرد میکنیم و تفت میدهیم و سرخ میکنیم پس از سرخ کردن پیاز گوشت را به آن اضافه مینماییم تا رنگش کاملا تغییر کند و بستگی به میل شما دارد که تا چه میزان گوشت را سرخ کنید

حالا نوبت به لوبیا میرسد که باید آب آنرا کاملا خالی کنید و داخل سبزی بریزید و لیمو عمانیتان را سوراخ سوراخ نمایید و درون ظرفتان بریزید و حدودا چهار لیوان آب جوش به آن بیفزاییم و باید حرارت گاز را زیاد میکنیم تا بجوش بیاید و بعد از جوش آمدن آنرا کم میکنیم تا در زمان پخت آب آن کاهش پیدا میکند و اگر آب آن کم باشد میتوانید به آن آب اضافه نمایید

زمانیکه گوشت و لوبیاهایتان نیمپز شد میتوانید نمک و زعفران را به آن اضافه نماییدو بگذارید تا خورش تان جا بیفتد اجازه دهید که زمان پخت خورش بیشتر شود و هرچه زمان پخت بیشتر باشد روغن بیشتری پس میدهد و در عوض خواص آن کاهش پیدا میکند

اگر طعم و مزه زعفران را دوست ندارید میتوانید آن را حذف کنید ولی بهتر است این کار را انجام ندهید زیرا با زعفران طعم آن فوق العاده میگردد

توصیه ما به شما این است که اگر شنبلیله تازه در دسترستان بود میتوانید بجای شنبلیله خشک از شنبلیله تازه استفاده کنید میتوانید به ازای نیم کلو سبزی خورشی از 100 گرم شنبلیله تازه استفاده نمایید و با خرد کردن شنبلیله با همان سبزی خورشی سرخش کنید تا طعم آنرا بخود بگیرد ولی معمولا آذری های عزیز به هیچ عنوان طعم شنبلیله را نمیپسندند بنابراین میتوانند آنرا حذف کنند

.معمولا آذری ها در سبزی خورششان تنها از جعفری و تره استفاده میکنند ولی در سایر مناطق از گشنیز و اسفناج هم در سبزی خورشی استفاده میشود

 

منبع : http://cafedaran.com

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی


  • ۹۶/۰۸/۲۵
  • معرفی مکانهای جذاب معرفی مکانهای جذاب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی