کعرفی مکانهای جذاب

کعرفی مکانهای جذاب

کعرفی مکانهای جذاب

کعرفی مکانهای جذاب

کعرفی مکانهای جذاب

کلمات کلیدی

قهوه ایلی

تور بدروم ارزان

درخواست وقت سفارت کشور قبرس

تعیین وقت سفارت قبرس برای ویزای تجاری

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریستی

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای تحصیلی

وقت سفارت کشور اوکراین برای روادید تیپ c

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت کشور اوکراین

صدور ویزای اوکراین

دریافت وقت سفارت برای اخذ ویزای توریستی اوکراین

چگونگی دریافت وقت سفارت سوئد از ایران

نحوه خرید وقت سفارت کشور سوئد

دریافت وقت سفارت از کشور سوئد

بررسی مدارک پس از وقت سفارت

چند توصیه برای وقت سفارت کشور لهستان

وقت سفارت لهستان برای ویزای توریستی

مدارک ویزا و وقت سفارت لهستان

ویزا تجاری استونی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی

انواع ویزا های کشور استونی

وقت سفارت سوئیس در خصوص ویزای توریستی

مدارک وقت سفارت سوئیس

زمان مناسب درخواست وقت سفارت سوئیس

تاثیر دعوتنامه در وقت سفارت سوئیس

دریافت وقت سفارت جهت سفر با هدف های خیرخواهانه و داوطلبانه

دریافت وقت سفارت برای ویزای بازدید خانواده یا دوستان

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی جهت شرکت در همایش و کنفرانس ها

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی برای ویزای تحصیلی

وقت سفارت فرانسه برای کار

وقت سفارت فرانسه برای تحصیل

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

وقت سفارت قبرس

وقت سفارت قبرس

قبرس کشوری دارای سه بخش است که یک بخش آن در ترکیه، یک بخش آن در یونان و بخش دیگر در خود قبرس واقع شده است. ویزای شنگن آن مربوط به بخشی است که در یونان قرار گرفته است. برای دریافت ویزا باید جهت وقت سفارت قبرس اقدام کنید. ممکن است دلایل مختلفی برای ورود به قبرس داشته باشید، به هر حال برای دریافت ویزای آن باید به موقع درخواست وقت سفارت کشور قبرس دهید.

آشنایی با کشور قبرس

موقعیت جغرافیایی قبرس سمت شرقی آب های مدیترانه است. به عنوان یک مقصد گردشگری مهم سالانه چندین میلیون گردشگر به این کشور رهسپار می شوند. بیشتر مردم این جزیره یونانی هستند و درصد کمی از آن ها از ترک های قبرس می باشند. این کشور در همسایگی ترکیه، مصر، سوریه و یونان می باشد و به دو بخش ترک نشین و یونانی نشین تقسیم می شود که قبرس شمالی بخش ترک نشین آن است.

آشنایی با کشور قبرس

وقت سفارت قبرس

برای اینکه ویزای هر کشوری را دریافت کنید نیاز دارید که وقت سفارت آن کشور را بگیرید. زمانی که وقت داده شد برای تحویل دادن مدارک به سفارت مراجعه می کنید و مصاحبه و انگشت نگاری را در آن روز انجام می دهید. چگونگی تعیین وقت در هر سفارت خانه ای متفاوت است و روزهای مختلفی را با توجه به میزان تقاضا در نظر می گیرند. سفارت قبرس نیز برای ویزای توریستی و تجاری وقت می دهد.

وقت سفارت قبرس

زمان رسیدگی به درخواست ویزا بعد از تعیین وقت سفارت قبرس

اگر در زمان وقت سفارت پرونده خود را تکمیل کرده اید و مدارک را به صورت کامل ارائه داده اید، روند بررسی این مدارک 4 روز کاری به طول می انجامد. برای اینکه مشکلی در وقت سفارت به وجود نیاید مطمئن شوید که درخواست ویزا را ارسال کرده اید. پذیرفته شدن درخواست ها برای وقت سفارت و صدور ویزا تا حدکثر دوماه قبل از تاریخ سفرتان انجام می شود.

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریستی

وقتی فردی قصد دارد زمان خود را به منظور تفریح و گشت و گذار در قبرس بگذراند، باید ویزای توریستی دریافت کند که لازمه آن تعیین وقت سفارت است. درخواست وقت سفارت کشور قبرس کسانی که برای گردشگری به این کشور می روند ظرف حداکثر دو ماه قبل از تاریخ سفرشان پذیرفته خواهد شد. اتباع ایرانی که قبلا ویزای شنگن را دریافت کرده اند نیازی ندارند که برای ورود به قبرس ویزای ملی دریافت کنند و تا زمانی که ویزای شنگن آن ها اعتبار دارد می توانند در قبرس بمانند. البته باید توجه داشت که قبرس برای حفظ وضعیت ملی خودش اجازه نمی دهد کسانی که ویزای آن را دارند وارد حوزه شنگن شوند. در این میان کسانی که از مقامات دیپلماتیک هستند و پاسپورت آن را دارند نیازی ندارند که برای ورود به قبرس ویزا دریافت کنند.

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریستی

مدارک مورد نیاز برای تعیین وقت سفارت کشور قبرس جهت ویزای توریستی

جهت تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریستی این مدارک را لازم دارید:

•           فرم درخواست ویزا باید پر شود و به صورت امضا شده از جانب متقاضی و یا آژانس تحویل داده شود.

•           گذرنامه فرد متقاضی باید به میزان حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

•           تعداد دو قطعه عکس در سایز 4*6 که رنگی و جدید باشد و در زمینه ای سفید و بدون روتوش گرفته شده باشد.

•           داشتن بلیط رفت و برگشت که به نام فرد متقاضی باشد

•           رزرو هتل برای اقامت در طول سفر تایید شود

•           متقاضیانی که قبل از تاریخ 1945 میلادی متولد شده اند، برای طول مدت سفرشان باید بیمه نامه پزشکی داشته باشند.

•           ارائه گواهی اشتغال به کار که یا به زبان انگلیسی باشد و یا به آن ترجمه شده باشد به همراه اصل این گواهی به زبان فارسی (حقوق ماهیانه، سمت، فیش تامین اجتماعی و تاریخ شروع به کار در آن درج شده باشد)

•           پرینتی از گردش حساب 6 ماه آخر فرد متقاضی که در طی 10 روز اخیر صادر شده باشد.

•           از گذرنامه فرد متقاضی که دارای ویزاهای از قبل گرفته شده است کپی تهیه شود.

•           کپی از صفحات دوم و سوم گذرنامه های قدیمی و ویزاهای که در آن موجود است.

•           اصل شناسنامه که از تمام صفحاتش کپی گرفته شده باشد. اگر شناسنامه جدید دارید باید کارت ملی فرزندان را همراه کپی ارائه دهید.

•           اگر در قبرس ملکی در اختیار دارید سند مالکیت آن را همراه با قرارداد خرید آن ملک ارائه دهید.

مدارک مورد نیاز برای تعیین وقت سفارت کشور قبرس جهت ویزای توریستی

مدارک لازم در زمان وقت سفارت قبرس تعیین شده در شرایط گوناگون

با توجه به هدفی که از سفر به قبرس دارید باید در زمان وقت سفارت قبرس مدارکی را ارائه دهید:

•           اگر هدف از سفر به قبرس شرکت در همایش و یا کنفراس است باید در زمان وقت سفارت، برای حضور در آن و دریافت ویزا حضورتان در کنفرانس تایید شده باشد و اگر لازم شد برنامه کنفرانس را به زبان انگلیسی شرح دهید.

•           اگر هدف از سفر به قبرس انجام فعالیت تجاری است علاوه بر مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا باید در زمان وقت سفارت دعوتنامه ای که در آن هدف، موضوع بازدید و مدت اقامت درج شده باشد ارائه دهید.

•           اگر هدف از سفر به قبرس دیدار خانواده و اقوام است ارائه مدارک رزرو هتل لازم نیست ولی باید این مدارک را در زمان تعیین وقت سفارت کشور قبرس ارائه دهید: 1) دعوتنامه 2) کپی از گذرنامه، کارت های شناسایی و شناسنامه فرد دعوت کننده. گاهی اوقات این مدارک نیز گرفته می شود: فرم تعهد که در آن مسئولیت شما پذیرفته شود و یا اینکه شخص که از شما دعوت کرده است گارانتی بانکی ارائه دهد.

•           اگر هدف از سفر به قبرس مصاحبه در سفارت های خارجی است باید در زمان وقت سفارت، ضمن ارائه مدارک لازم برای دریافت ویزا گواهی وقت سفارت به صورت کتبی را ارائه دهند و مدارکی که سفرشان به کشور ثالث را توجیه می کند داشته باشند. اگر فرد به دنبال تجصیلات تکمیلی در کشور خارجی است باید یک کپی از ترجمه رسمی مدرک لیسانسش را در زمان وقت سفارت تحویل دهد.

مدارک لازم در زمان وقت سفارت قبرس تعیین شده در شرایط گوناگون

نکات قابل توجه در زمان وقت سفارت کشور قبرس

در زمان وقت سفارت قبرس و ارائه مدارک به نکات زیر توجه داشته باشید:

•           مدارکی که در زمان وقت سفارت تحویل می دهید به منظور مدارک نهایی نمی باشد بلکه ممکن است برای تکمیل پرونده مدارک دیگری درخواست شود.

•           مدارکی که به زبان فارسی در زمان وقت سفارت ارائه می شوند باید توسط مترجمی که مورد تایید وزرات دادگستری است ترجمه شده باشند. همچنین تمام مدارک رسمی که ادارت دولتی یا نهادهای جمهوری اسلامی ایران صادر می کنند باید از جانب وزارت امور خارجه ایران به تایید برسند.

•           مدارکی که در زمان وقت سفارت به صورت کپی ارائه می دهید اصل آن را نیز داشته باشید تا در صورت درخواست ارائه دهید.

•           سفارت می تواند برای مصاحبه حضوری فرد را دعوت کند.

•           اگر فرد زیر 18 سال قصد سفر به همراه شما را داشته باشد باید از جانب پدرش رضایت نامه کتبی ارائه دهد.

•           اگر در زمان وقت سفارت پرونده ای کامل باشد، بررسی آن 4 روز کاری به طول می انجامد پس برای سفر به قبرس این مدت را برای تاریخ سفرتان در نظر بگیرید.

•           توجه داشته باشید که ارائه مدارک در زمان وقت سفارت به منظور دریافت ویزا به صورت قطعی نخواهد بود.

•           مقامات پلیس مهاجرت مجاز هستند مانع از ورود افراد به این کشور شوند.

نکات قابل توجه در زمان وقت سفارت کشور قبرس

تعیین وقت سفارت قبرس برای ویزای تجاری

اگر می خواهید با هدف تجارت و یا ارائه کنفرانس به قبرس سفر کنید باید برای دریافت ویزای تجاری آن اقدام به گرفتن وقت سفارت نمایید. شهروندان ایرانی که هدفشان کسب و کار در این کشور است باید ویزا داشته باشند. درخواست برای وقت سفارت و صدور ویزا تا 60 روز قبل از تاریخ سفرتان پذیرفته خواهد شد.

تعیین وقت سفارت قبرس برای ویزای تجاری

مدارک مورد نیاز برای تعیین وقت سفارت قبرس جهت ویزای تجاری

اگر به منظور فعالیت تجاری و یا ارائه کنفرانس قصد سفر به قبرس را دارید باید در زمان تعیین وقت سفارت کشور قبرس مدارک زیر را ارائه دهید:

•           ارائه دعوت نامه از جانب شرکت قبرس به منظور انجام فعالیت های تجاری لازم است. در این دعوت نامه باید مدت اقامت ذکر شده باشد و موضوع و هدف از بازدید مشخص شده باشد.

•           فرم درخواست ویزا باید پر شود و به صورت امضا شده از جانب متقاضی و یا آژانس تحویل داده شود.

•           گذرنامه فرد متقاضی باید به میزان حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

•           تعداد دو قطعه عکس در سایز 4*6 که رنگی و جدید باشد و در زمینه ای سفید و بدون روتوش گرفته شده باشد.

•           داشتن بلیط رفت و برگشت هواپیما که به نام فرد متقاضی باشد

•           رزرو هتل برای اقامت در طول سفر تایید شود

•           متقاضیانی که قبل از تاریخ 1945 میلادی متولد شده اند برای طول مدت سفرشان باید بیمه نامه پزشکی داشته باشند.

•           ارائه گواهی اشتغال به کار که یا به زبان انگلیسی باشد و یا به آن ترجمه شده باشد به همراه اصل این گواهی به زبان فارسی (حقوق ماهیانه، سمت، فیش تامین اجتماعی و تاریخ شروع به کار در آن درج شده باشد)

•           پیرینتی از گردش حساب 6 ماه آخر فرد متقاضی که در طی 10 روز اخیر صادر شده باشد.

•           از گذرنامه فرد که دارای ویزاهای گرفته شده است کپی تهیه شود.

•           کپی از صفحات دوم و سوم گذرنامه های قدیمی و ویزاهای قبلی که در آن موجود است.

•           اصل شناسنامه که از تمام صفحاتش کپی گرفته شده باشد. اگر شناسنامه جدید دارید باید کارت ملی فرزندان را همراه کپی ارائه دهید.

•           اگر در قبرس ملکی در اختیار دارید سند مالکیت را همراه با قرارداد خرید آن ملک ارائه دهید.

مدارک مورد نیاز برای تعیین وقت سفارت قبرس جهت ویزای تجاری

مشخصات عکس ارائه شده در زمان وقت سفارت قبرس

عکسی که همراه مدارک باید دز زمان وقت سفارت کشور قبرس تحویل دهید باید دارای مشخصات زیر باشد:

•           عکس رنگی باشد و حاشیه نداشته باشد.

•           زمینه عکس روشن باشد طوری که چهره فرد قابل شناسایی باشد.

•           سر و بالای شانه ها در عکس نمای نزدیکی داشته باشد به گونه ای که 70 تا 80 درصد عکس را شامل شود.

•           وضوح تصویر خوب باشد.

•           تصویراز کیفیت بالایی برخوردار باشد و هیچ گونه چین و چروکی روی آن نباشد.

•           در عکس باید مستقیم به دوربین نگاه شود.

•           اندازه ابعاد آن 6*4 باشد و هیچ گونه علامت جوهری روی عکس نباشد.

•           طبیعی بودن رنگ پوست در عکس مهم است.

•           روشنایی عکس مناسب باشد.

•           از تاریخ گرفتن عکس بیشتر از سه ماه نگذشته باشد و عکس جدید باشد.

•           می توان با روسری و سایر پوشش ها در این زمینه عکس گرفت تنها باید توجه داشت که بخش های اصلی سر مثل بینی، چشم، چانه و ابرو دیده شوند و پیشانی به مقداری که چهره مشخص باشد نمایان باشد.

•           از کلاه در عکس استفاده نشود.

•           در هنگام عکس مو در پشت گوش جمع نشده باشد.

•           دو لبه صورت باید در عکس واضح دیده شود و به اطراف نگاه نشود.

•           عکس دارای نور یکنواختی باشد و چشم بر اثر تابش نور فلش قرمز نشود و یا بازتاب این نور در چهره فرد مشخص نباشد.

•           اگر عینک استفاده می کنید چشم باید واضح دیده شود و انعکاس نور از شیشه عینک روی چشم ها نیفتد. فریم های سبک در انتخاب عینک استفاده کنید تا کل چشم دیده شود.

•           در پشت فرد صندلی و یا هیج وسیله دیگری دیده نشود و تنها فرد متقاضی با دهانی که حالت بسته دارد دیده شود.

•           مهر و علامتی در عکس وجود نداشته باشد.

•           فتوکپی و یا اسکن عکس پذیرفته نخواهد بود.

آیا باید شخصا برای درخواست وقت سفارت کشور قبرس اقدام کرد؟

اگر سن شما 18 سال به بالا است باید شخصا و یا از طریق آژانس مسافرتی برای درخواست وقت سفارت قبرس و صدور ویزا اقدام کنید. برای افراد زیر 18 سال والدین و یا آژانس مسافرتی می تواند اقدام کند. ممکن است در زمانی که درخواست را ارائه می دهید مدارکی چون شناسنامه و … از شما در خواست شود.

آیا باید شخصا برای درخواست وقت سفارت کشور قبرس اقدام کرد؟

اقدامات بعد از رد شدن درخواست ویزا

اگر درخواست ویزا پذیرفته نشد و مدارکتان کامل بود می توانید درخواست تجدید نظر کنید. هم چنین می توانید با سفارت قبرس به صورت مستقیم تماس بگیرید. با استعلام از سفارت و یافتن دلایل ریجکتی می توانید جهت رفع مشکل اقدام کنید. بعد از اینکه نواقص پرونده را رفع کردید، دوباره به شما وقت سفارت داده خواهد تا روند دریافت ویزا را طی کنید.

داشتن ویزا و نحوه گردش در قبرس شمالی و اروپایی

اگر ویزای قبرس اروپایی را دریافت کنید و ورودتان از همین بخش بود می توانید برای رفتن به قبرس شمالی از طریق زمینی اقدام کنید و به گشت و گذار در آنجا بپردازید، اما برای خروج باید حتما به قبرس اروپایی بروید. اتباع ایرانی برای رفتن به قبرس شمالی نیازی ندارند که ویزا دریافت کنند، اگر ورود شما از قبرس شمالی است نمی توانید به قبرس جنوبی بروید و ممکن است برای گرفتن ویزای شنگن و هم چنین ویزای قبرس جنوبی برایتان مشکل ایجاد شود.

داشتن ویزا و نحوه گردش در قبرس شمالی و اروپایی

اطلاعاتی از سفارت کشور قبرس در ایران

آدرس سفارت کشور قبرس در ایران به شرح ذیل است:

تهران، تجریش، دزاشیب، خیابان شهید کریمی (بوعلی سابق)، پلاک ۱۹۴

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی